Mezinárodní kuchařka /
Při sestavování typických pokrmů z kuchyní cizích národů byli autoři vedeni snahou vybrat především jídla, která jsou vhodná pro naše klimatické podmínky, vyhovují zásadám správné výživy a pro něž jsou u nás dostupné suroviny. Stručné návody jsou uspořádány podle druhů připravovaných pokrmů a hlavní...
Hlavní autor: | Fialová, Juliana Anna, 1902-1981 |
---|---|
Médium: | Kniha |
Vydáno: |
Praha :
Avicenum,
1984
|
Vydání: | Vyd. 4. |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Vrbičany
Barcode | Stocknumber | Callnumber | Umístění | Stav | Issues |
---|---|---|---|---|---|
315200007386 | 7386 | VRC 641.5(100) | (unknown) | Dostupné |