Mezinárodní kuchařka /

Při sestavování typických pokrmů z kuchyní cizích národů byli autoři vedeni snahou vybrat především jídla, která jsou vhodná pro naše klimatické podmínky, vyhovují zásadám správné výživy a pro něž jsou u nás dostupné suroviny. Stručné návody jsou uspořádány podle druhů připravovaných pokrmů a hlavní...

Celý popis

Hlavní autor: Fialová, Juliana Anna, 1902-1981
Médium: Kniha
Vydáno: Praha : Avicenum, 1984
Vydání: Vyd. 4.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Vrbičany

Barcode Stocknumber Callnumber Umístění Stav Issues
315200007386 7386 VRC 641.5(100) (unknown) Dostupné