Škola vaření /
Profesionální kuchař a provozovatel školy vaření nabízí recepty na přípravu předkrmů, polévek, hlavních jídel slaných i sladkých, sushi, příloh a dezertů. Součástí je deset video receptů (QR kódy odkazující na YouTube kanál).
Hlavní autor: | Černohorský, Martin, 1963- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
XYZ,
2019
|
Vydání: | 1. vydání |
Témata: | |
Conspectus: | 641 |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Shrnutí: |
Profesionální kuchař a provozovatel školy vaření nabízí recepty na přípravu předkrmů, polévek, hlavních jídel slaných i sladkých, sushi, příloh a dezertů. Součástí je deset video receptů (QR kódy odkazující na YouTube kanál). |
---|---|
Popis jednotky: |
Terminologický slovník |
Fyzický popis: |
337 stran : barevné ilustrace ; 27 cm |
ISBN: |
9788075975652 |