Škola vaření /

Profesionální kuchař a provozovatel školy vaření nabízí recepty na přípravu předkrmů, polévek, hlavních jídel slaných i sladkých, sushi, příloh a dezertů. Součástí je deset video receptů (QR kódy odkazující na YouTube kanál).

Hlavní autor: Černohorský, Martin, 1963-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : XYZ, 2019
Vydání: 1. vydání
Témata:
Conspectus: 641
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Shrnutí: Profesionální kuchař a provozovatel školy vaření nabízí recepty na přípravu předkrmů, polévek, hlavních jídel slaných i sladkých, sushi, příloh a dezertů. Součástí je deset video receptů (QR kódy odkazující na YouTube kanál).
Popis jednotky: Terminologický slovník
Fyzický popis: 337 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
ISBN: 9788075975652