Škola vaření /

Profesionální kuchař a provozovatel školy vaření nabízí recepty na přípravu předkrmů, polévek, hlavních jídel slaných i sladkých, sushi, příloh a dezertů. Součástí je deset video receptů (QR kódy odkazující na YouTube kanál).

Hlavní autor: Černohorský, Martin, 1963-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : XYZ, 2019
Vydání: 1. vydání
Témata:
Conspectus: 641
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 01765nam a2200481 i 4500
001 137871
003 CZ PrSKC
005 20240122093146.0
007 ta
008 191205s2019 xr a e f 000 0 cze
015 |a cnb003163533 
020 |a 9788075975652  |q (vázáno) :  |c Kč 499,00 
040 |a BOA001  |b cze  |e rda 
041 |a cze 
044 |a xr  |c CZ 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |9 19 
080 |a 641/642  |2 MRF 
080 |a 641.55  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
080 |a (083.12)  |2 MRF 
100 1 |a Černohorský, Martin,  |d 1963-  |7 mzk20191060424  |4 aut 
245 1 0 |a Škola vaření /  |c Martin Černohorský 
250 |a 1. vydání 
264 1 |a Praha :  |b XYZ,  |c 2019 
300 |a 337 stran :  |b barevné ilustrace ;  |c 27 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
336 |a statický obraz  |b sti  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Terminologický slovník 
520 2 |a Profesionální kuchař a provozovatel školy vaření nabízí recepty na přípravu předkrmů, polévek, hlavních jídel slaných i sladkých, sushi, příloh a dezertů. Součástí je deset video receptů (QR kódy odkazující na YouTube kanál). 
650 0 7 |a kuchařství  |7 ph115027  |2 czenas 
650 0 7 |a jídla  |7 ph114847  |2 czenas 
650 0 9 |a cookery 
650 0 9 |a meals 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
655 7 |a kuchařské recepty  |7 fd132687  |2 czenas 
655 9 |a handbooks and manuals 
655 9 |a cookbooks 
910 |a LTG001 
942 |2 ddc  |c KN 
999 |d 137871 
993 |0 0  |1 315200349850  |2 ddc  |4 0  |6 D_641_550000000000000  |7 0  |9 263610  |a 339.32  |b 0  |c 342875  |d 2024-01-22  |e 0  |f VRC  |g D 641.55  |h 499.00  |i 1  |l D  |r 2024-02-08  |t 5  |w 2024-01-22  |y KN  |z NF